Маккартні буде двiчi дiдом

16.08.2006
Маккартні буде двiчi дiдом

Стелла Маккартні.

      Скромний нащадок багатих та ще й знаменитих батьків — неабияка рідкість, адже наявність великих грошей і можливості ні в чому собі не відмовляти неабияк розбещує юних спадкоємців. Однак Стелли Маккартні це, напевне, не стосується. Донька легендарного «бітла» Пола Маккартні завжди поводилася просто зразково, більше того, самостійно, фактично без допомоги татуся-мільйонера, вибилася в люди й стала дуже відомим і талановитим дизайнером. Але звичці жити скромно (не в сенсі бідності, а в сенсі «показухи») не зрадила й тоді: на зіркових тусовках з'являється рідко, а про особисте життя Стелли публіці майже нічого не відомо. Навіть про весілля молодої модельєрки журналісти дізналися вже постфактум — після того, як міс Маккартні на одному з шотландських островів обвінчалася з видавцем Алесдейром Уїллісом.

      Про вагітність Стелли не дізнатися було складно — чекаючи свого первістка, дизайнерка ні на мить не припиняла працювати. На показ розробленої за час вагітності колекції Маккартнi не змогла потрапити з однієї простої причини: саме тоді, коли моделі дефілювали по подіуму, майбутню маму везли до пологового будинку.

      Від народження першого сина минуло лише півтора року, аж виявилося, що 34-річна Стелла Маккартні-Уїлліс знову носить під серцем дитину. Власне, подружжя зовсім не збиралося афішувати цю новину, але радісну для себе звістку розбовкав щасливий дідусь. Сер Пол страшенно задоволений, що знову стане дідом, от і не втримався — розповів про все своєму найближчому другові, а той повідомив новину газеті «Дейлі міррор». Народжуватиме Стелла вже наступного року, але Маккартні-старший уже зараз розмірковує над тим, що подарувати доньці з нагоди народження онука. Воно й не дивно, адже для сера Пола це ледве не перша добра новина за останні кілька місяців, протягом яких триває болісне розлучення рок-музиканта з другою дружиною Хезер Міллз.