Життя як комедія

16.08.2006
Життя як комедія

Весела Кейт Хадсон.

      Ще не встигли українські глядачі насолодитися переглядом веселої (так принаймні анонсують її автори) комедії «Він, я та його друзі» за участю гарненької кінозірки Кейт Хадсон, як телекомпанія «Уорнер бразерз» оголосила про запуск нового проекту з Кейт у головній ролі. Причому компанію білявці складе красень Меттью Макконехі, з яким вони вже зображували закохану парочку в романтичній комедії «Як спекатися хлопця за десять днів».

      Цього разу Кейт із Метью перевтіляться вже в одружену пару шукачів скарбів, які протягом восьми років марно мріють відшукати щось справді коштовне. Але надії виявляються марними, через що подружжя свариться i навіть розлучається, після чого одразу ж, за іронією долі, знаходить ключ до неймовірного багатства. Називатиметься майбутній шедевр «Золото дурнів» і в прокат вийде не раніше кінця наступного року — зйомки під керівництвом режисера Енді Теннанта стартують через два місяці в Австралії.

            Що ж до стрічки «Він, я та його друзі» (яка в оригіналі називається «Ти, я та Дюпрі»), то її чекати залишилося недовго: фільм виходить в український прокат уже завтра. За сюжетом Моллі (Кейт Хадсон) та Карл (Метт Ділан) щойно одружилися, придбали власний будинок і приготувалися жити щасливим і тихим сімейним життям. Але не так сталося, як гадалося: несподівано спокій молодят порушує друг сім'ї, Дюпрі (його грає Оуен Уїлсон).

      Нахаба, користуючись добротою молодого подружжя, поселяється у будинку разом із Моллі та Карлом і перетворює їхнє життя на пекло: влаштовує бучні вечірки з чужими для господарів людьми, всіляко набридає i навіть намагається вказувати гостинним друзям, як їм поводитися з їхніми ж батьками. До слова, батька Моллі грає «оскароносний» Майкл Дуглас (а озвучує його в українській версії дубляжу Богдан Ступка).

      Словом, сюжет невибагливий і на інтелектуальне кіно розраховувати навряд чи варто, але посміятися, певно, вдасться. А Кейт Хадсон, схоже, на роду написано бути комедійною актрисою: всі її відомі ролі, хіба що за винятком трилера «Ключ від усіх дверей», саме жартівливі. Що вдієш — дають про себе знати гени мами, блискучої майстрині комедії Голді Хоун.