Дівчина брата

12.08.2006
Дівчина брата

      Коли тобі лише 26 років, а ти вже на вершині слави, хіба можуть бути якісь причини засмучуватися? Можуть, стверджує топ-модель Жизель Бюндхен. І причина ця — Леонардо Ді Капріо, з ким дівчина зустрічалася п'ять років, але ці стосунки так і не увінчалися маршем Мендельсона. А все ж ішло до того... Після розриву Жизель не те що засумувала, а впала в справжнісіньку депресію. Одна з найкрасивіших жінок світу навіть комплексувати почала, сумніваючись у своїй привабливості. «Коли я була молодшою, то мала набагато більше шанувальників, — розповідає модель. — Можливо, вік починає позначатися на моїй зовнішності, і я вже не така гарна, як колись. Щойно знімаю сонячні окуляри, відразу бачу — мені вже 26», — сумно каже Жизель. Ну хіба не дурненька? Так побиватися, навіть якщо й через самого Ді Капріо.

      Але, здається, нарешті є кому втерти слізоньки на гарненькому обличчі Бюндхен. І далеко цього «когось» навіть не довелося шукати, бо Жизель останнім часом частенько бачать у товаристві Адама Фаррара, старшого брата Ді Капріо. Хлопці хоч і не є рідними братами (Адам син мачухи Леонардо), але ззовні вони дуже схожі між собою. Адам теж пробував себе у кінематографі, працював на телебаченні, проте особливих успіхів не досяг. Більше того, братик у Ді Капріо — той іще подаруночок.  Кілька років тому розгорівся грандіозний скандал, коли Фаррара заарештували за ... підозрою у вбивстві його ж коханки. Правда, через відсутність доказів хлопця випустили з в'язниці.

        Але тепер, здається, всі нарешті щасливі. Леонардо заручився з молодою моделлю Бар Рафаель, а його брат — втішає Жизель. Всі разом часто спілкуються. Нещодавно дружне сімейство — Леонардо, Адама, їхню матір та Жизель — бачили разом на пляжі в Малібу. Після цього навіть поповзли чутки, що Ді Капріо повернувся до Бюндхен...