Ліфчик від зірки

09.08.2006
Ліфчик від зірки

Джессіка Сімпсон.

      Співачка, актриса і просто красуня (яка, до речі, стабільно входить у верхівку всіх рейтингів найсексуальніших жінок сучасності) Джессіка Сімпсон нарешті остаточно зализала моральні й фінансові рани після розлучення зі своїм чоловіком Ніком Лейчі і згадала, що треба пожити й для себе. У цьому їй неабияк допомогло заняття, яке в хвилини депресії рятує будь-яку жінку (звісно, якщо депресія викликана не порожнім гаманцем): шоппінг. Джессіка ледве не щодня годинами пропадала в магазинах, вибираючи собі гарненькі шмотки.

      Однак при наявності прірви грошей американська улюблениця несподівано для себе зіштовхнулася з іншою проблемою: обійшовши безліч крамниць жіночої білизни, вона була глибоко розчарована наявним там асортиментом. Зокрема, Джессіку не влаштовують навіть найдорожчі ліфчики — вона вважає, що вони недостатньо підкреслюють ідеальну форму її грудей. «Мені дуже подобаються мої груди, я вважаю, що мені з ними страшенно пощастило, — зізналася зірка журналістам. — У школі, правда, я свого бюсту трохи соромилася, бо він завжди був більшим, ніж у моїх подруг, але згодом переконалася: це саме те, що треба!».

      Словом, переконавшись у неспроможності наявних марок ліфчиків забезпечити її достойним продуктом, 26-річна знаменитість вирішила виправляти ситуацію власноруч. Себто приєднатися до сонму своїх колег по зірковому цеху, які обзавелися власними лініями одягу і випускати спідню білизну — не лише бюстгальтери, а й труси, підв'язки та інші відповідні причандали — під власною маркою. Наразі Джессіка активно працює над дизайном своєї першої колекції й обіцяє, що нею будуть задоволені не лише бездоганні кралі, а й усі інші жінки, незалежно від розмірів і форми бюсту. Щоправда, коли саме ці шедеври з'являться бодай на подіумі, не кажучи вже про полиці магазинів, наразі невідомо.