«Євреї» й «цицьки» відпали

08.08.2006
«Євреї» й «цицьки» відпали

Гібсон вибачався вже двічі.

      Через п'ять днів після арешту Мела Гібсона поліція штату Каліфорнія висунула йому обвинувачення. Попри те, що актор уночі біля Лос-Анджелеса перевищив швидкість на своєму авто, при затриманні виявився п'яним і чинив опір, а в поліцейській дільниці всіляко ображав охоронців порядку, в тому числі «відзначився» жорсткими антисемітськими висловлюваннями, Феміда вимагатиме від «Хороброго серця» відповіді лише за одним пунктом — керування автомобілем у нетверезому станi.

      Як повідомляє газета «Чикаго триб'юн», розгляд справи в суді призначений на 28 вересня. У випадку, якщо актор, продюсер і режисер буде визнаний винним, йому «світить» до шести місяців тюремного ув'язнення.

      Поліція наводить результати медичного обстеження, яке встановило, що рівень алкоголю в крові Гібсона перевищував припустиму норму на третину. Крім того, у Меловій машині була знайдена почата пляшка текіли.

      Слід зауважити, що неетичне поводження Гібсона з поліцейськими — не вигадка бульварної преси. Це — дані закритого поліцейського протоколу, який «просочився» у ЗМІ. Голлівудський авторитет і справді кричав, що «євреї винні у розв'язанні всіх воєн», а в жінки-копа «солодкі цицьки». Якби ці теми дістали розвиток на сторінках газет, Мел став би «ізгоєм» у Голлівуді — його просто знищили б. Однак, певно, йому вдалося зам'яти ці деталі пригоди. Принаймні на сьогодні Гібсон уже двічі приносив публічні вибачення за свою «недостойну поведінку».