360 секунд — і квитків катма

05.08.2006
360 секунд — і квитків катма

Кайлі Міноуг знову у формі.

      Прихильники творчості Кайлі Міноуг святкують повернення зірки на велику сцену. Щойно в продажу з'явилися квитки на два січневі (!) концерти співачки у Великій Британії, як фани почали розкуповувати їх із блискавичною швидкістю. Каси працювали рівно шість хвилин до того моменту, як був проданий останній квиток. Варто наголосити: йдеться про концерт, що відбудеться лише через п'ять місяців.

      Згодом оганізатори анонсували два додаткових виступи Кайлі. Після цього ажіотаж навколо події зріс настільки, що хакери атакували сайт «Уемблі-арени» (стадіону, де відбудеться шоу), сподіваючись зламати комп'ютерну систему і дістати жадані перепустки на концерт австралійської поп-діви.

      Як повідомляє канал М1, з огляду на такий шалений попит, організатори почали вмовляти Міноуг дати замість двох концертів у Британії цілих шість. І Кайлі погодилася, адже переконана, що до того часу остаточно оговтається від болісного стану, який спричинила ракова пухлина, і продемонструє свою найкращу фізичну та вокальну форму.

      Ажіотаж навколо повернення австралійки посилюється ще й тим, що найдешевші квитки на додаткові концерти зірки (по 49 фунтів) масово скуповують спекулянти, аби перепродати їх через інтернет набагато дорожче.

      Паралельно з цим виявилося, що Міноуг — найбажаніша персона не лише на поп-сцені. Опитування клієнтів «Брітіш ейруейз» на тему «З ким би ви найбільше бажали сидіти поруч під час авіперельоту» дало той самий результат: Кайлі!

      Тож не дивно, що невдовзі в парфумерних крамницях можна буде купити й парфуми під назвою «Кайлі Міноуг». Досі у цієї співачки, на відміну від багатьох її колег, не було серії «іменного» аромату, але тепер відома компанія «Коті» оголосила про заповнення цього «пробілу». Виробники сподіваються, що духи й туалетна вода «імені Кайлі» з'являться в продажу в Австралії, Британії та Ірландії вже восени. Сама співачка — лише «за» й називає це «новою главою» в її житті.