За прикладом Шеви

03.08.2006
За прикладом Шеви

Депп-Сперроу знову міняє прописку.

      «Америка — тупа. Вона схожа на дурне щеня з великими зубами, яке мимохідь може добряче тебе вкусити. Агресивна країна», — так непрезентабельно відгукується про Сполучені Штати улюбленець жінок і дітей, найчарівніший з усіх піратів Карибського моря Джонні Депп. Власне, про його нелюбов до Нового світу відомо вже давно, тому той факт, що, маючи розкішний будинок у Західному Голлівуді, Депп майже ніколи не зупиняється там довше, ніж на день—два, вже давно нікого не дивує. Тим паче що ні для кого не є секретом палка закоханість красеня-актора у Францію і її Лазурове узбережжя, де, власне, Джонні з коханою Ванессою Параді та двома дітьми мешкає майже десяток років.

      Однак сидіти на одному місці піратській натурі Деппа, схоже, набридло. Тому незабаром він планує разом із сім'єю перебратися iз сонячної Французької Рів'єри на береги Туманного Альбіону. Що спонукало актора до такого рішення, зрозуміти складно. От нашого Андрія Шевченка, скажімо, із милої серцю Італії до незатишної Англії погнали «сімейні обставини» у вигляді дружини Крістін, яка, бачте, американка, тому жити в неангломовній країні їй набридло. У Джонні ж дружина — француженка... Втім, кажуть, ідея перебратися до англійського курортного міста Бат (не в холодний же Лондон, справді, їхати) належала саме Деппові, якому тамтешні місця припали до вподоби ще під час зйомок у мелодрамі «Шоколад» шість років тому. Однак тільки тепер актор наважився на переїзд і днями придбав у Баті обійстя. Між іншим, за дуже вигідною ціною — усього лише 500 тисяч фунтів, тобто менше мільйона доларів. Як розповідає британська преса, нове помешкання вже схвалила Ванесса, якій у Баті дуже сподобалося, і сімейство переїде туди, щойно підшукає достойну школу для своєї семирічної доньки Лілі-Роуз.

      До речі, французьким прихильникам Деппа та Параді не варто впадати в розпач — назавжди поривати з Лазуровим узбережжям пара не збирається й, не виключено, через рік-другий знову повернеться в «рідні» місця, зробивши будинок у Баті всього лише «дачею». Принаймні сам Джонні вважає такий варіант дуже ймовірним — просто саме зараз йому захотілося ненадовго змінити обстановку.