Несмак за наявності таланту

03.08.2006
Несмак за наявності таланту

Мосс — найбільш стильно одегнена чи роздягнена?

      Британська топ-модель Кейт Мосс — просто якийсь ходячий парадокс. У «звичайному» житті —страшненька, незграбна і вайлувата дівчина з гострими ліктями й колінцями, на яку, здавалося б, і не глянув, а подивишся на фото — просто красуня, розкішна, впевнена в собі й сексуальна. Потрапила в такий неприємний кокаїновий скандал, але не тільки успішно з нього вийшла, а й іще більше прославилася, майже удвічі збільшила свої гонорари й не має відбою від вигідних пропозицій роботи. Словом, неймовірна дівчина. І днями цій парадоксальності Мосс надійшло ще одне підтвердження: манекенницю, яка поза роботою вічно одягається бозна-як і в казна-що, визнали найбільш стильно одягненою знаменитістю!

      Звісно, по фото, яке буде розміщене на обкладинці вересневого номера журналу «Веніті феа» (Vanity Fair), не скажеш, що Кейт полюбляє вийти з дому в розтоптаних в'єтнамках, у вилинялому платтячку чи мішкуватих джинсах. Ні, як і належить «іконі стилю», на знімку 32-річна супермодель сидить у довгих білих рукавичках, чорних шкіряних ботфортах, білій хутряній шапочці і, схоже, окрім вищеперелічених предметів, з одягу на ній більше нічого й нема. При цьому виглядає Кейт як справжнісінька королева.

      Очевидно, найвишуканішою знаменитістю 2006 року престижний журнал вибрав її саме по фотографіях, а не по повсякденному вбранню й поведінці. Правда, заради справедливості варто зазначити, що свій рейтинг «Веніті феа» формує за сукупністю кількох чинників: популярності постаті у світі й шоу-бізнесовій тусовці, її статках ну і, нарешті, наявності доброго смаку. Окрім Кейт Мосс, до цьогорічної галереї стильної слави від «Веніті феа» потрапили також голлівудський мачо Джордж Клуні, знаменита американська теледіва Опра Уїнфрі, актриса Рене Зеллвегер, співачка Гвен Стефані, держсекретар США Кондоліза Райс, режисерка Софія Коппола, спадкоємець британського престолу принц Уїльям та королева Йорданії Ранія.