Спортивні ретро-«Серця» від Скарлетт

01.08.2006
Спортивні ретро-«Серця» від Скарлетт

Скарлетт Йоханссон.

      Жіночна, «шикарна», чарівна — хоч які підбирай епітети для опису зовнішності прекрасної актриси Скарлетт Йоханссон, серед них точно не буде визначення «спортивна». Ну не підходить воно їй — дівчині з неймовірно звабливими і м’якими обрисами фігури й ніжним, майже «дитячим» обличчям. А між тим Скарлетт, схоже, у «спортивному» образі почувається дуже навіть природно. Інакше навряд чи для випуску своєї першої лінії одягу вона обрала саме такий стиль. Днями кінозірка підписала контракт майже на два мільйони доларів із відомою фірмою «Рібок» і тепер працюватиме над колекцією модного спортивного вбрання під брендом Hearts Rbk («Серця» від «Рбк»). Щоправда, істинна натура актриси таки дала собі вихід: спортивна мода від Йоханссон буде у стилі ретро. При цьому актриса не лише малюватиме ескізи (або подаватиме ідеї професійним дизайнерам, які їх малюватимуть), а й стане «обличчям» нової лінії.

      «У «Рібок» є багатий досвід розробки й дизайну ультрамодного жіночого одягу», — так 21-річна зірка пояснює в офіційному прес-релізі вибір компаньйона. «Рібок» натхненний співпрацею зі Скарлетт, тому що вона — всесвітньо визнана ікона стилю й приклад для наслідування всіх дівчат сучасності, — відповідає компліментом на комплімент президент «Рібок» Пол Геррінгтон. — Вона втілює в собі триєдину сутність нашого бренду: індивідуальність, автентичність і життя в постійному русі».

      Самій Скарлетт, яка досі співпрацювала з модними будинками і фірмами («Лореаль», «Луї Віттон», «Кельвін Кляйн» тощо) тільки як рекламна модель, уже не терпиться якомога швидше взятися до роботи. Актриса пообіцяла, що її лінія характеризуватиметься «вишуканими деталями й несподіваними примочками, що допоможуть сучасній жінці, яка веде активний спосіб життя, завжди бути «на коні». Придбати речі з нової колекції можна буде з весни наступного року.