«Дім» розбрату

18.07.2006
«Дім» розбрату

Бейонс Ноулз: заробила — й не поділилася.

      Бейонс Ноулз, схоже, потрапила в неабияку халепу: бюджет співачки може збідніти на півтора мільйона доларів, плюс іще доведеться пережити нудну судову тяганину. А все через бізнес, яким Ноулз зайнялася у вільний від основної роботи, себто сцени, час.

      Як повідомляє сайт «Клео», нью-йоркський підприємець Грег Уолкер подав проти зірки судовий позов із вимогою видiлити йому вищевказану компенсацію за порушення умов контракту й невиплату заслужених преміальних, які належали Грегові за запуск лінії модного одягу House of Dereon («Дім Дереон»).

      Одяг цієї марки, названої за іменем бабусі Бейонс — кравчині Агнес Дереон, співачка разом зі своєю матір'ю Тіною почала випускати в листопаді 2005 року. Перша колекція Бейонс призначалася її юним прихильникам-тінейджерам і була виконана у стилях фанк та хіп-хоп. У другій колекції Ноулз «подорослішала» й випустила елегантне вбрання для дівчат від 20 до 28 років, яким пропонувала носити стильні коктейльні сукні, вишукані костюми, жакети тощо. Були в цьому «випуску» й «легші» речі: джинси, симпатичний спортивний одяг тощо. Саме ця лінія користувалася величезним попитом і принесла Бейонс 15 мільйонів доларів чистого прибутку.

      Ним «хазяйка» лінії, судячи з усього, й не поділилася з Уолкером. Хоча його роль, власне, полягала тільки в тому, що бізнесмен представив міс Ноулз та її матір керівництву компанії Wear Me Apparel, на базі якої Бейонс із Тіною й почали випускати «Дім Дереон». Сам Грег каже, що без його посередництва нічого б у жіночок не вийшло, тому жалюгідні 110 тисяч доларів винагороди, яка йому дісталася, вважає просто образою.