Під вінець — без папараці

18.07.2006
Під вінець — без папараці

Вискочила заміж — і знову за гітару.

      У світі шоу-бізнесу поменшало на одну завидну наречену. Минулого уїк-енду вийшла заміж молода канадська рокерша Авріл Лавінь. Причому зробила це таємно від всюдисущих папараці — фактично пошивши їх у дурні. Спочатку 21-річна співачка заявляла через свою прес-службу, що її весілля з Дерріком Уїблі, гітаристом гурту «Сам 41»,  відбудеться в серпні, потім термін пересунувся на «ближчий час», і ось американський журнал «Піпл» поінформував про шлюб як такий, що відбувся, із дводенним запізненням і без особливих подробиць.

      Відомо лише те, що весільна церемонія була цілком традиційною й відбулася в приватному маєтку біля Санта-Барбари. Авріл, яка в повсякденному житті віддає перевагу «поношеному» джинсовому стилю, на вінчанні виглядала як справжня принцеса — у білій сукні від дизайнерки Вери Ванг і з білими трояндами в руках. Коли Лавінь ішла в церкві до вівтаря, марш Мендельсона грав її батько.

      Авріл і на п'ять років старший за неї Деррік зустрічалися з 2004 року, у них уже віддавна є спільний будинок у Лос-Анджелесі.

      Цікаво, що весілля не стало на заваді роботі молодої співачки над її третім альбомом. А в планах Лавінь — подальше долучення до світу Голлівуду. Дуже вже хочеться естрадній зірці стати ще й кінозіркою. Досі Авріл зіграла саму себе у фільмі «Тримайся до кінця» (2004), а нещодавно брала участь в озвучуванні мультфільму «Лісова братія».