Мадонна з немовлятами

12.07.2006
Мадонна з немовлятами

Мадонна з донькою і сином.

      Cвіт знаменитостей геть збожеволів! Ні тобі гучних скандалів, ні з'ясувань стосунків, ні розлучень. Нудьга зелена! Натомість у світі кіно та шоу-бізнесу, мов подуріли, весілля гуляють та обзаводяться потомством. Тут, як кажуть, хай Бог помагає. Але ж папараці так скоро зовсім без роботи залишаться! Навіть Мадонна — ексцентрична й непередбачувана Мадонна! — відколи вийшла заміж і народила дітей, зовсім змінилася: втихомирилася, дітей виховує, книжечки для малечі пише. І так їй сімейна ідилія та домашній затишок припали до вподоби, що співачка з чоловіком Гаєм Річчі зважилися ще на одну дитину. У пари, нагадаємо, вже є 9-річна донька Лурдес і 5-річний син Рокко.

      Правда, зірка, якій у серпні виповниться 48 років, не збирається ризикувати власним здоров'ям у такому віці. Адже другі пологи у Мадонни були дуже складні: Рокко з'явився на світ на місяць раніше визначеного терміну, а саму співачку ледь вдалося врятувати. Страху натерпілися всі: породілля, її чоловік, лікарі, які приймали пологи.

      Тому зіркове сімейство взяло приклад із своїх голлівудських колег і третю дитину вирішило всиновити.

      Станеться це після повернення Мадонни зі світового турне під назвою «Освідчення». Малюка, кажуть, пара уже пригледіла в одному з каліфорнійських містечок. «Процес всиновлення вже розпочато, Мадонна і Гай повинні лише пройти стандартні тести», — повідомляє видання «Нейшенел Есквайєр». Останні документи будуть оформлені у вересні.

      Всиновлювати дітей у Голлівуді стає модною традицією. Раніше це зробили Том Круз та Ніколь Кідман (після розлучення зірок обоє дітей живуть з матір'ю), Анджеліна Джолі, Шерон Стоун. В Україні ж на подібне поки що зважилася лише олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва: нещодавно з чоловіком Тимофієм Нагорним спортсменка всиновила 8-місячного Вадика.