«Друга спроба» номер п'ять

12.07.2006
«Друга спроба» номер п'ять

      Довготелеса (185 см на зріст), ексцентрична й епатажна модель і актриса Брігіт Нільсен ушосте стала на весільний рушничок. П'ятим чоловіком знаменитої данської кралі, яка прославилася не так ролями у фільмах «Роккі-4», «Поліцейський із Беверлі-Хіллз-2» тощо, як одруженням із Сильвестром Сталлоне, став італійський хлопчина Маттіа Дессі.

      Це не помилка: шлюб у Нільсен саме п'ятий, хоча своє весілля вона гуляє вже вшосте. Річ у тім, що минулого року 42-річна актриса вже «виходила заміж» за Маттіа — 28-річного бармена, який також професійно займається модельним бізнесом. Тоді оригінальна парочка (Дессі мало того, що на 14 років молодший, так іще й на півтори голови нижчий за свою обраницю) бучно відзначила своє одруження на одному з курортів Домініканської Республіки, однак незабаром з'ясувалося, що шлюб не дійсний — на той час, коли Маттіа натягав обручку на палець Брігіт, іще не був остаточно завершений шлюборозривний процес актриси з її «благовірним номер чотири», колишнім автогонщиком Раулем Мейєром. Пані Нільсен про це, звісно, знала, але їй дуже вже не терпілося якомога швидше поєднати свою долю з чарівним італійцем. От і сподівалася, що «пронесе». Як видно, у них з італійцем — справжнє кохання. Адже вже той факт, що через рік із гаком парочка не лише лишається разом, а й усе ще прагне це «разом» узаконити, свідчить: без кохання тут таки не обійшлося.

      Побажаємо молодим щастя, а Маттіа — ще й терпіння, адже Брігіт, як відомо, «ще та» штучка. Принаймні Сильвестр Сталлоне, якого вона двадцять років тому «охмурила», приславши своє фото в костюмі Єви, досі здригається при згадці імені Брігіт — не забув іще, яким нестерпним були два роки його життя з «дикою» данкою та наступна виплата «відступних». А про повний пристрасті роман із репером Flavor Flav, із яким Нільсен любилася-билася у 2004-му, навіть зняли серіал під назвою «Дивне кохання».