Гладіатори з родини Кроу

11.07.2006
Гладіатори з родини Кроу

Рассел Кроу з дружиною.

      Голлівудська фабрика мрій незабаром стане найбільшим споживачем памперсів, «пустушок», «повзункiв» та іншого дитячого ширвжитку. Бо лелеки над його пагорбами розліталися, мов реактивні літаки. Майже щотижня звідти надходять повідомлення про поповнення в черговій зірковій сім'ї. Щоправда, цього разу бузько змінив маршрут і взяв курс на Австралію. І минулої п'ятниці «висадив» над будинком Рассела Кроу рожевощокого хлопчика.

      Наймолодший Кроу вагою 3,6 кілограма з'явився на світ в одній із клінік Сіднея. Сина щасливі батьки вирішили назвати Тенісоном. За словами представника зірки, мати і немовля почуваються добре.

      У Гладіатора та його дружини Даніели Спенсер це вже друга дитина. Старшому синові Чарлі наразі два роки. Коли народився первісток, Рассел казав, що обов'язково хоче ще одного малюка. Але додав, що «ідеально було б, якби різниця у віці між дітьми сягала 3—4 роки». Бо коли сам Рассел ріс iз братом, старшим усього на рік і чотири місяці, то хлопці страшенно не мирилися і влаштовували вдома такі гладіаторські бої (так ось звідки у Кроу хуліганські звички)! Як бачимо, хлопці у Рассела народилися «неідеально», але родина від цього є не менш щасливою!