2 в 1: «клавчик» по-японськи

05.07.2006
2 в 1: «клавчик» по-японськи

Той самий диво-ліфчик.

      Дурних і безглуздих технічних пристосувань у світі  існує чимало, але конструкторські мізки винахідників не дрімають і вигадують усе нові й нові диво-конструкції. Першість у цій справі традиційно належить японцям, яким у винахідливості поки що немає рівних. Так, днями японська компанія Angel Kitty випустила ну дуже оригінальну комп'ютерну клавіатуру. Власне, на перший погляд це і не клавіатура зовсім, а... ліфчик. Але при потребі цей предмет жіночого туалету за допомогою USB-входу елементарно підключається до комп'ютера й працює як цілком «нормальна» «клава».

      Дизайнери Angel Kitty своїм винаходом дуже пишаються й гордо розповідають, що при створенні «клавчика» (клавіатури-ліфчика) врахували всі анатомічні особливості жіночого організму: внутрішня сторона бюстгальтера оснащена силіконовими вставками, тому носити його на грудях дуже комфортно.

      Як повідомляє сайт Akihabara News, технічне диво на 85 клавіш коштуватиме 137 доларів. Спитаєте, а навіщо взагалі здалася така штукенція, якщо можна купити окремо нормальну клавіатуру і нормальний ліфчик? Краще й не питайте. Філософію Країни Сонячного Сходу нам із вами все одно не осягнути. Хоча, з іншого боку... погодьтеся, на грудях коханої жінки набагато приємніше набирати навіть найнудніший звіт чи статтю.