Танець живота від Брітні

01.07.2006
Танець живота від Брітні

      Розваги вагітної жінки, в якої, до того ж, уже є маленька дитина, дуже скромні. Підгузки, відвідування жіночих консультацій, курсів для молодих батьків чи, у кращому випадку, крамниць. Натомість вагітна мусить багато в чому себе обмежувати. Та ще й дотримуватися безлічі забобонiв: не можна шити, стригти чи фарбувати волосся, готувати заздалегідь дитині «придане», розповідати стороннім про свою вагітність і, тим більше, комусь (крім лікаря й чоловіка) показувати свого животика. Але зірки, як відомо, живуть за своїми законами. І всі ці забобони вони мали на увазі. Приміром, удруге вагітна Брітні Спірз начисто ігнорує всі ці пережитки минулого. Не так давно вона із платинової блондинки перетворилася на жагучу шатенку, хоча такі хімічні експерименти з головою мами, як стверджують лікарі, дуже небажані для немовляти. І в уже видозміненому образі, аби прихильники остаточно не плекали жодних надій скоро побачити її на сцені, всім показала свого голого живота.

      Раніше оголеними перед об'єктивами фотографів у цікавому положенні поставали Демі Мур, Сінді Кроуфорд, Моніка Беллуччі, моделі Джордан і Елль Макферсон та інші знаменитості. Брітні, вагітна первістком Шоном Престоном, була готова перевершити всіх — обіцяла свої пологи показати в прямому ефірі під час реаліті-шоу. Але здоровий глузд узяв гору. А тепер Спірз вирішила бодай не відстати від решти своїх знаменитих колежанок та показати світові своє голе пузце, яким до перших пологів надзвичайно гордилася.

       І нині, мабуть, гордиться не менше, бо під час сесії не прикривала. На одному знімку поп-принцеса лежить, розкривши поли білого махрового халата, ще на одному — позує у відвертій вечірній сукні з маленьким сином на руках, на інших знімках з одягу на Брітні — лише намисто.

      Фотосесія Брітні була влаштована для серпневого номеру журналу Harper's Bazaar. Одначе, за деякими даними, співачка чомусь забракувала знімки, тож незрозуміло, чи з'являться вони в журналі взагалі. Та й навіщо, коли в інтернеті, зокрема на персональному сайті зірки, ці фото вже з'явилися...

Брітні Спірз: перефарбована і вагітна.