Скаллі тримає МАРКу

30.06.2006
Скаллі тримає МАРКу

      Недовго горювала на самоті актриса Джиліан Андерсон, яка в квітні оголосила про своє розлучення з кінорежисером Джуліаном Озаном. Ще  не минуло й трьох місяців, як Джиліан завела собі нового бойфренда. Цього разу 37-річна Андерсон вирішила не зв'язуватися з хлопцями, причетними до кіно, і «закадрила» бізнесмена. Новий приятель  агента Скаллі — Марк Гріффітс, власник компанії, що виробляє аксесуари для автомобілів.

       Сама Джиліан, як завжди, надзвичайно потайна. Згадайте тільки, як вона одружилася з попереднім чоловіком. Обіцяла, що весілля буде в Італії, і навіть конкретну дату призначила. А потім тишком-нишком втекла з коханим і кількома найближчими друзями на острів неподалік узбережжя Кенії. Там у надзвичайно тісному колі під пиво з омарами і крабами й відбулося весільне таїнство. Папараці тоді довго кусали лікті, що не змогли зазнімкувати це дивне весілля.

      Словом, як справжній агент, про свої стосунки з Гріффітсом Скаллі мовчить мов партизан. Одначе цього разу обдурити журналістів їй не вдалося. Ті вже пронюхали, що кілька днів тому пара купила будинок у найпрестижнішому районі Лондона за 5,5 мільйона доларів. Закохані вже переїхали у своє нове гніздечко, чим дали привід для розмов про швидке весілля.

      Якщо воно й справді відбудеться, то це вже буде третій шлюб Джиліан. Першого свого чоловіка агент Скаллі зутріла на знімальному майданчику свого найвідомішого фільму «Секретні матеріали». За художника-постановника «Х-файлів» Клайда Клотца Джиліан вийшла заміж 1 січня 1994 року. А вже у вересні народила доньку Пайпер. Цікаво, що з другим чоловіком вона теж одружилася незадовго до того, як куранти пробемкали новий, 2005-й, рік. Якщо дотримуватися цiєї традиції, то чергового сюрпризу від агента Скаллі варто чекати ближче до кінця року.