Хто підставив Шерон Стоун?

21.06.2006
Хто підставив Шерон Стоун?

Обманута Шерон Стоун. (РЕЙТЕР.)

      На минулорічному Всесвітньому економічному форумі в Давосі, пригадується, тодішній віце-прем'єр-міністр Олег Рибачук познайомився з Шерон Стоун, отримав від неї номер мобільного телефону й почав домовлятися про спільну участь у глобальній боротьбі зі СНІДом та іншими всесвітніми болячками. То був січень 2005-го - час, коли Україна була суперпопулярною після вступу «помаранчевого» Віктора Ющенка на президентську посаду. Згодом «постреволюційні» контакти з голлівудською зіркою забулися, та й імідж України трохи зблякнув. І, як виявилося, Шерон Стоун зараз дуже переживає через давоські «обломи» півторарічної давнини.

      Причина переживань актриси полягає в тому, що на форумі-2005 у Давосі вона збирала гроші на боротьбу з малярією в бідних країнах Африки. Вона сама пожертвувала 10 тисяч доларів на москітні сітки, а відтак своєю активною позицією закликала присутніх у залі бізнесменів приєднуватися до благодійної акції. Ті один за одним піднімали руки й оголошували про великі пожертви. Дуже скоро зірці «Основного інстинкту» вдалося «зібрати» цілий мільйон доларів.

      Однак, пише газета «Індепендент», тепер з'ясувалося, що багато хто з добродійників виявився «злісним неплатником». Одна справа - показати свою щедрість на словах і зовсім інша - переказати в антималярійний фонд реальні гроші. Представники благодійного фонду свідчать, що за останні півтора року замість обіцяного мільйона до них дійшло лише 250 тисяч. А поки Шерон гадає, хто саме її «наколов», недостачу зі свого бюджету взялася покрити ЮНІСЕФ - підрозділ ООН з охорони здоров'я.

.