Жіноче щастя Євангелісти

21.06.2006
Жіноче щастя Євангелісти

Лінда Євангеліста.

      Супермодель Лінда Євангеліста - одна з найкращих манекенниць світу, якій досі немає рівних, перебуває на сьомому небі від щастя. Довгонога краля так рада, що не втрималася й поділилася своєю радістю з усім світом: Лінда чекає на дитину.

      Чутки про те, що топ-модель вагітна, з'явилися ще на початку червня - після того, як на одну з вечірок у Мадриді Євангеліста, котра завжди надає перевагу вбранню «в обтяжку», з'явилася в досить вільній сукні, яка, втім, не змогла приховати її округлий животик. Як з'ясувалося, Лінда зараз усього лише на четвертому місяці, але, з огляду на неймовірну стрункість манекенниці, її «цікавий стан» чітко проглядається вже зараз.

      Щиро кажучи, за Євангелісту трохи страшно - повідомивши всім про свою вагітність, довгонога красуня ризикує наврочити, адже свого часу вона вже пережила викидень (а точніше, передчасні пологи мертвонародженого немовляти) аж на шостому місяці вагітності, після чого дуже страждала. Трапилося це у 1999 році, під час шлюбу Лінди з легендарним голкіпером футбольної збірної Франції  Фаб'єном Бартезом. За цю красиву пару «вболівали» мільйони шанувальників футболу й жіночої вроди в усьому світі, але не склалося - зрештою, пара розійшлася. Ще раніше Євангеліста марно намагалася завагітніти від свого першого чоловіка, президента модельної агенції «Еліт» Джеральда Марі, за якого вийшла заміж у 1987-му

      Однак невдачі не змусили Лінду, яка страшенно хоче мати дітей, впасти у розпач: зараз вона зустрічається з нью-йоркським архітектором і, схоже, небезуспішно. Подробиць свого особистого життя навчена гірким досвідом модель не розголошує, але про вагітність - не стрималася - сказала. «Я просто по вінця переповнена щастям. Дитина - це зміст життя, власне, саме заради цього й варто жити!» - каже Лінда.