І ти, Ніколь?

20.06.2006
І ти, Ніколь?

Ніколь Кідман.

      Гуляти так гуляти. «Епідемія» вагітностей, що охопила голлівудських зірок, перекинулася й на Ніколь Кідман. Принаймні так вважають журналісти низки бульварних видань, які під час зустрічей з оскарівською лауреаткою зауважили її округлений живіт. Це зовсім не характерно для завжди стрункої леді. Тим більше підозр з'являється, якщо зважити, що вже 25 червня Ніколь стане на шлюбний рушник з австралійським музикантом Кітом Урбаном. Якщо Кідман справді готується народжувати, робить висновок преса, то це буде її біологічний первісток. Адже ті двоє дітей, які в акторки є зараз, усиновлені під час шлюбу з Томом Крузом.

      Прес-секретарка зірки поки що не коментує подібні розмови. Можливо, більше підстав для висновків папараці отримають сьогодні, коли Ніколь Кідман відзначиться відмовою (чи, навпаки, прихильністю) до алкогольних напоїв? Адже саме 20 червня руда кінодіва відзначає своє 39-річчя.

      А наразі ЗМІ, які стежать за Ніколь, із певністю можуть писати принаймні про те, що акторка змінює віросповідання. Досі Кідман була вірною прихильницею тоталітарної секти саєнтологів, куди її затягнув усе той же екс-благовірний Том Круз. Але тепер, коли настав час брати другий шлюб, славетна австралійка оголосила про те, що повертається назад, у лоно католицької церкви. Причина - в бажанні обвінчатися цієї неділі з Урбаном у традиційній церкві, тим більше, Кейт про це дуже просить. Так що останніми днями Ніколь знову пішла на сповідь до католицьких пасторів...