Під білий вельон, під фату

15.06.2006
Під білий вельон, під фату

Наомі Кемпбелл.

      Її охрестили найстервознішою моделлю світу. І ось на тобі! Навіть на такий товар знайшовся покупець. Вередлива, скандальна і неврівноважена Наомі Кемпбелл виходить заміж. Та не за кого-небудь, а за мільйонера. Про це журналістам відверто розповіла сама модель, яку вже «дістали» плітки, що снують довкола неї.

      «Чорна і пухнаста» Наомі запевняє, що вона не вагітна і весілля ніяк не пов'язане з її цікавим становищем. У неї має бути все як у людей - спочатку обручка і фата, а вже потім діти. «Маля я планую народити не раніше кінця наступного року», - запевнила Кемпбелл.

      Щасливчика, якому дістанеться таке щастя, звати  Бадр Джафар. З цим бразильським товстосумом арабського походження 36-річна Наомі зустрічаєтся майже рік. І наразі почалося найцікавіше - молодята вже обговорюють дату весілля. Орієнтовно церемонія обміну обручками має відбутися вже в серпні цього року.

      Усі ці секрети Наомі поздавала на щорічній церемонії вручення премій «Гламурна жінка року» (Glamour Women of Year Awards) у Лондоні. Тут Кемпбелл отримала нагороду «за видатний внесок у розвиток шоу-бізнесу». А власне найгламурнішою жінкою стала Кайлі Міноуг.

      Загалом на церемонії нагороди отримали 18 жінок. Зокрема, у «гламурні» списки потрапили зірка мильних опер Ніколетт Шерідан як краща «телеактриса США», Шерон Озборн як «телеперсонаж року» та Наомі Уоттс як «краща кіноакторка» за роль у фільмі «Кінг Конг».