Співаю лише колискові

14.06.2006
Співаю лише колискові

      Складається враження, що незабаром весь Голлівуд і світовий шоу-бізнес дружно засяде в декретах. До чималої компанії породіль, про яких ми писали останні кілька тижнів, тепер приєдналася ще й співачка Гвен Стефані. Маля вагою 3400 грамів з'явилося на світ у Лос-Анджелесі. Гвен не змогла сама народити дитину, тому довелося зробити кесарів розтин. Хлопчика вирішили назвати Кінгстон Джеймс Макгрегор Россдейл.

      36-річна мама (навіть не віриться! У фільмі «Авіатор» Гвен так переконливо зіграла юнку) почувається страшенно щасливою, адже це її перша дитина. У чоловіка співачки - 38-річного Гевіна Россдейла - є доросла донька Дейзі. Між іншим, про її існування Гевін дізнався порівняно недавно, коли його кума і мати Дейзі визнала, що хрещениця - це його рідна донька. Россдейл був так вражений новиною, що негайно кинувся здавати аналізи ДНК, які підтвердили його батьківство. Пригнічена таким повідомленням Гвен вирішила негайно подарувати чоловікові дитину.

      Гвендолін Рені Стефані (таким є повне ім'я співачки) офіційно оголосила про свою вагітність у грудні минулого року. Під час одного з концертів вона крикнула шанувальникам: «Я хочу, щоб дитина почула, як ви підспівуєте!», підтвердивши таким чином чутки про те, що вона збирається стати матір'ю.