Усі біля її ніг

03.06.2006
Усі біля її ніг

Ці ноги коштують 2,5 мільярда.

      Нарешті, дівчата, і на нашій вулиці — свято. Тепер не треба мордувати себе дієтами і страждати з приводу кожного тістечка. Бо, як показує практика, щоб стати еталоном досконалості, зовсім не потрібно тарабанити кістками. І це на власному прикладі довела 36-річна співачка Мерайя Кері, яка після кількох років забуття знову засяяла на зірковому небосхилі й навіть відхопила цьогоріч «Греммі» відразу у трьох номінаціях. Мерайя ніколи не була худорлявою, ну хіба що в далекій юності. Навпаки, був період, коли Кері так роздобріла, що й тугі корсети не рятували. Зараз співачка дещо приборкала свої форми, одначе сухорлявою аж ніяк не виглядає. І що ви думаєте? Це зовсім не завадило їй стати найкращими ногами Голлівуду. З цього приводу в Нью-Йорку навіть відбудеться урочиста церемонія на честь співачки, точніше на честь її ніг. Просто на вулиці міста спорудять п'ятиметрову скульптуру, виліплену за зразком найкращих зіркових кінцівок, якими зможе помилуватися кожен.

      Сама Мерайя цей сказ довкола своїх ніг не тільки не ігнорує, навпаки, ще й масла в огонь підливає. Мовляв, якщо мої ноги такі досконалі, значить, вони дорого коштують. І як ви гадаєте, на скільки? Не на кілька мільйонів, як оцінила свої сідниці Дженніфер Лопес, Мерайя вирішила не скупитися і свої ніжки застрахувала на два з половиною мільярди доларів! Адже у серпні Кері вирушає у своє перше за три роки турне, яке закінчиться аж у жовтні. І мало що там може статися: може, спіткнеться десь чи целюліту наїсть — ось тут і згодяться грошики.

      До речі, в Кері є ще одне місце, яке заслуговує аплодисментів. Це бюст співачки, вписаний, до речі, в десятку найкращих грудей Голлівуду. За словами зірки, ноги завжди були її гордістю, а от до своїх грудей вона ставиться нейтрально. Хоча зізналася, що планує застрахувати й їх, а також свої сідниці, хоча останні й викликають гостру критику з боку поціновувачів стрункості.