Травмована «шпилькою»

31.05.2006
Травмована «шпилькою»

      «Оскароносна» кінозірка Холлі Беррі у прямому сенсі слова стала жертвою моди. Лихо з темношкірою красунею сталося у Канні, де вона представляла на знаменитому кінофестивалі свій новий фільм «Люди Х-3: Остання битва». По червоній доріжці й фестивальних «сходах» Холлі, природно, дефілювала при повному параді: в розкішних вечірніх сукнях, елегантних туфлях на «шпильці»... Однак усім нормальним жінкам відомо, що таке взуття — на підборах, та ще й тонких — взувають лише на урочистості й у театр. Ну ще бувають, звісно, такі дивні фірми, які вимагають від своїх співробітниць ходити в офісі на підборах, але, знову-таки, кожній тверезомислячій людині зрозуміло, що відповідні туфлі можна взути, вже прийшовши на роботу в зручних кросівках або іншому взутті на низькому ходу (а якщо ви цього не знаєте, то, очевидно, мешкаєте не на цивілізованому Заході, а в «диких» країнах колишнього СРСР).

      Холлі, схоже, про ці очевидні речі чи то забула, чи то просто не встигла перевзутися, бо після прем'єри поспішала на літак і з незвички вже в аеропорту на «повному ходу» дуже незручно підвернула ногу. «Ні, ну як я могла бути такою дурепою? Як я могла залишатися в тих самих туфлях на «шпильках»? — бідкається Холлі. А бідкатися таки є чого, адже тепер актрисі певний час доведеться шкутильгати в гіпсі — вона зламала палець на нозі.

      Що то значить, брак практики. Втім Холлі часто не щастить, особливо на зйомках. Вона ніби притягує фізичні травми, бо вже й пальці (на руках) ламала, й ребра, і навіть ока ледь не позбулася. Мабуть, слід усе-таки бути трохи обережнішою.