Єва була і буде першою

20.05.2006
Єва була і буде першою

Єва Лонгорія.

      Нема у світі шоу-бізнесу сексуальнішої жінки, ніж прекрасна й відчайдушна домогосподарка з однойменного телесеріалу Єва Лонгорія. Так вважає чоловічий журнал «Максим», який у чому-чому, а в темі жіночої вроди дещо тямить. Звісно, інші аналогічні видання можуть мати з цього приводу власну думку й обирати лідерками власних рейтингів такого штибу Анджеліну Джолі, Джессіку Альбу чи Скарлетт Йоханссон, але ніде правди діти — Єва таки з біса приваблива жінка. До речі, в «сексуальному» рейтингу «Максима» вона перемагає вже другий рік поспіль. Узагалі, популярність красуні-телезірки б'є всі рекорди, особливо в Америці. Її зображення, встановлене в одній iз пустель США (в рамках рекламної кампанії ще котрогось із чоловічих журналів) видно навіть із космосу — ось що значить успіх!

      Утім усі інші з вищеперелічених красунь до рейтингу «Максима» також потрапили. Що поробиш — кількість вродливих, сексуальних і при цьому знаменитих жінок навіть у шоу-бізнесі обмежена... Тож Джессіка Альба у версії журналу опинилася на другому місці, Анджеліна Джолі — на четвертому, а Скарлетт Йоханссон — на

шостому. Що здивувало, так це впевнена третя позиція Ліндсей Лохан, яка після схуднення свою сексуальність, як на суб'єктивний погляд досвідчених чоловіків, дещо втратила. Хоча підлітки її однаково обожнюють, тож, можливо, вона свою «бронзу» отримала й заслужено. Щодо інших фігуранток переліку, то з відомих нам особистостей до першої десятки потрапили також Камерон Діаз (7-ме місце), вічна наречена Орландо Блума Кейт Босуорт (8) та Кейра Найтлі (9).