Скарлетт не роздягнеться

16.05.2006
Скарлетт не роздягнеться

Скромна і непостійна Скарлетт Йоханссон.

      Скарлетт Йоханссон — дівчина хоча й красива, і розумна, але, як виявилося, непостійна. Через що тепер має певні проблеми — косметична компанія L'Oreal, «обличчям» якої Скарлетт нещодавно погодилася бути, може розірвати з нею контракт.

      Проблема полягає в тому, що 22-річна кінозірка категорично відмовилася зніматися оголеною, як це передбачено новою рекламною кампанією «лореалівського» лосьйону для тіла. Згідно з контрактом на 5 мільйонів доларів, останнє слово щодо того, зніматиметься Скарлетт у рекламі певного продукту чи ні, залишається саме за нею. Однак у L'Oreal, схоже, на актрису образилися й готові відмовитися від співпраці. І не через те, що такі «садисти» й готові роздягти зірку насильно. Просто добре пам'ятають: кілька місяців тому Йохассон спокійнісінько дозволила відзняти своє розкішне тіло у костюмі Єви для обкладинки голлівудського журналу Vanity Fair.

      Нагадаємо, цей резонансний номер у США вийшов до Дня святого Валентина: фото, на якому повністю оголеними позують Скарлетт та Кейра Найтлі в компанії одягненого директора журналу Тома Форда, зробила відомий фотограф Енні Лейбовіц. Тоді Скарлетт чомусь не надто впиралася, а тепер раптом засоромилася, хоча представники L'Oreal і запевняють, що знімки для їхньої компанії мають бути дуже скромнi і навіть цнотливi, позаяк фірма цінує своє добре ім'я.