Вагітність-2

12.05.2006
Вагітність-2

Вагiтна Брітні Спірз-Федерлайн з сином Шоном Престоном.

      Тільки не смійтеся, але знову виявилося, що Брітні Спірз вагітна. «Знову», бо другу вагітність колишньої поп-принцеси журналісти розгледіли ще в лютому, і відтоді тільки тим і займаються, що знаходять усе нові й нові підтвердження своїй здогадці: то підловлять Бріт на пляжі з відверто вагітною фігурою, то розпитають якогось друга сім'ї, який «по секрету» розповість про «цікавий стан» знаменитості, то витягнуть офіційне зізнання у цій таємниці з офіційних представників Брітні. І ось нарешті співачка вже й сама повідомила: так, незабаром у її піврічного сина Шона Престона з'явиться братик чи сестричка (самій мамі хотілося б донечку, але як Бог дасть, так і буде). Про це 24-річна дружина танцівника Кевіна Федерлайна оголосила минулого вівторка у прямому ефірі телеканалу Сі-Бі-Ес під час шоу Девіда Леттермана.

      Словом, із цим нарешті розібралися остаточно. А поки в журналістів і прихильників Брітні однією проблемою стало менше, сама поп-зірка ніяк не може розв'язати питання із продажем власних апартаментів у пентхаузі на Манхеттені. Бріт намагається «сплавити» цю квартирку вже два роки поспіль, але, як зазначає агенція InterMedia, ніяк не може знайти покупця. Що й не дивно, адже зірочка вирішила провернути непоганий гешефт і заробити на своїх апартаментах солідний «навар». Купуючи квартиру з трьома спальнями, чотирма ванними кімнатами, кабінетом, бібліотекою і терасою у 2002 році, тоді ще незаміжня Спірз заплатила за неї «лише» 3 мільйони доларів. Потім Брітні одружилася з Кевіном і вирішила своє «дівоче» помешкання продати. Логічно припустивши, що після проживання в апартаментах такої зірки вони мають коштувати дорожче, ніж до того, поп-принцеса виставила на нього рівно вдвічі більшу ціну — 6 мільйонів. Однак охочих придбати досить скромне як на таку суму житло, хай навіть із «зірковою» історією (до Брітні у ньому мешкали легендарний рокер Кейт Річардс із «Роллінг Стоунз» та репер Рассел Сіммонс), не знайшлося. Довелося співачці трохи збити ціну — перший раз, другий... Ще місяць тому пентхауз від Брітні коштував 4 мільйони 950 тисяч доларів. Днями вагітна зірка знову знизила ціну — тепер її апартаменти можна придбати за 4 мільйони 550 тисяч.

            Так, дивись, і до «первісних» трьох мільйонів дійде. Хоч би на пелюшки майбутньому маляті вистачило. Адже з огляду на затяжний декрет Брітні зараз витрачає більше, ніж заробляє, а від Кевіна помочі не дочекаєшся — той тільки по ресторанах уміє процвиндрювати жінчині грошики.