Попелюшка по-американськи

11.05.2006
Попелюшка по-американськи

Кара Монако — «вибір-2006». (Фото РЕЙТЕР.)

      Жила собі в місті Лейкленд,  що в теплому американському штаті Флорида, звичайна дівчинка Кара. Як майже всі дівчатка у світі, мріяла стати актрисою. Але на відміну від більшості своїх одноліток згодом не передумала, а, навпаки, вирішила зробити все, аби досягти мети. Оскільки ж до знімального майданчика і слави є два шляхи: або довго пробиватися й доводити, що в тебе є талант, або вдало продемонструвати своє красиве тіло й готовність його оголювати, Кара обрала легший шлях. Тим паче що зовнішністю її Бог справді не обділив. Підкачавши свою й без того доладну фігурку в спортзалі й клініці пластичної хірургії, Кара Монако вирушила підкорювати спершу Орландо, а потім — рік тому — й Лос-Анджелес. Еротичну й розкуту панну зі спокусливими формами (при зрості 168 см Кара має «стратегічні об'єми» 86 (разом із силіконовими імплантантами) — 61— 86 і важить 50 кг), звісно, не могли не помітити фотографи, що спеціалізуються на еротичних зйомках. До речі, 23-річна міс Монако до всього ще й білявка (фарбована, звісно) із дуже милим личком і класичною «голлівудською» усмішкою. Тож немає нічого дивного в тому, що зрештою її фото з'явилися у виданні, потрапити на сторінки якого мріє кожна дівчина такого штибу, — журналі «Плейбой».

      Кару помітили й тут. І не лише 80-річний плейбой і власник видання Х'ю Хефнер, а й читачі. Спершу флоридку обрали «дівчиною червня-2005», а наприкінці минулого тижня «коронували» і званням «дівчини року».

      Церемонія нагородження проходила бурхливо й урочисто, за участі десятків кралечок «плейбоївського» типу й відомих та не дуже мачо, які ласо на них позирали. Х'ю Хефнер традиційно всіх переобнімав-перемацав, а королева вечора отримала на додачу до слави і визнання ще й чек на 100 тисяч доларів, чудовий чорно-червоний спортивний мотоцикл Honda CBR1000RR найновішого зразка та розкішне авто Dodge Charger SRT8 Super Bee жовтого кольору. Між іншим, машини цієї моделі надійдуть у продаж лише у наступному році.

      Словом, дівчина щаслива й досягла того, чого хотіла. Ви запитаєте, а як же акторство? Із цим теж усе гаразд. По-перше, до того, як стати «дівчиною червня», після чого в неї не залишилося жодної вільної від фотозйомок хвилини, Кара працювала танцівницею — а отже, й актрисою у шоу Уолта Діснея «Чарівне королівство». Грала Попелюшку, Білосніжку і — рідше — Алісу з Країни чудес або Русалоньку. І в кіно Кара вже знімалася: у кількох спеціалізованих фільмах «Плейбою» й у ролі інструктора на «художніх» касетах із курсами фітнесу, а ще був епізод у серіалі (у стилі «дівчина в бікіні, що пробігає повз головного героя на пляжі»).

      Дарма смієтеся — це ж лише початок. Принаймні для курсів акторської майстерності зірка найвідомішого чоловічого журналу час знаходить завжди. І, кажуть, є там чи не найстараннішою ученицею...