Хто молиться на «Ікону стилю»

29.04.2006
Хто молиться на «Ікону стилю»

«Найстильнішою» визнана акторка Джессіка Альба.

      Позавчора в Лос-Анджелесі на одній тусовці зібралися десятки й навіть сотні американських та світових зірок. Лише відсутність вечірніх суконь і смокінгів вказувала на те, що тут не роздають «Оскари». Гості розкішного ресторану «Репаблік» були вбрані простіше — кожен намагався вирізнитися власним яскравим стилем. І мали на те підстави. Адже тут відбувалася церемонія вручення Hot Hollywood Style Awards («Гарячих голлівудських нагород за кращий стиль») від найпопулярнішого у США часопису «Ю-Ес уїклі». Простіше кажучи, визначали так звані «Ікони стилю».

      Головну відзнаку — «Ікона стиля року» — отримала 25-річна акторка Джессіка Альба. Що цікаво: її приз був дуже оригінальним і мав форму... справжнього жіночого чобітка на гострому підборі, вельми вишуканого, прикрашеного блискучими камінцями та логотипом US Weekly. Не виключено, журі часопису зробило свій вибір на користь Альби не лише за її манеру одягатися й поводитися, а й за небажання... роздягатися. Ні, звісно, фотографій Джессіки в купальнику — хоч відбавляй. Але нещодавно, коли читачі «Плейбоя» визнали її «найбажанішою жінкою світу», зірка фільму «Місто гріхів» подала на цей журнал позов до суду, заявивши, що не давала згоди на публікацію свого знімку на обкладинці видання «сумнівного змісту».

      Інші номінації також були «гучними», але все ж — допоміжними. Так, модель Кармен Електра отримала приз за «Найгарячіший сексі-стиль», манекенниця й актриса Ребекка Ромійн — «Найгарячіший стиль телезірки», акторське подружжя Торі Спеллінг і Дін Макдермотт — «Подружній стиль», 21-річна Келлі Осборн — «Найкращий стиль макіяжу», російська тенісистка Марія Шарапова, вбрана в майже спортивну чорну сукенку та туфлі майже без підборів — «Найгарячіший спорт-стиль», канадська співачка Авріл Лавінь — «Стиль рок-зірки». Нагороди придумали ще багатьом зіркам, y тому числі й відомим лише в Америці. Вигадали відзнаку навіть для шалапутної «світської левиці» Періс Хілтон — Hottest Red Carpet Style. Перекласти на людську мову це важко, але означає ця контструкція якраз те, чим так любить займатися донька готельного магната, — фігурувати на червоних килимах світських вечірок.