Повернення блудного Роббі

28.04.2006
Повернення блудного Роббі

      Роббі Уїльямс розчулився. І вирішив-таки приєднатися до своїх колишніх колег із суперпопулярного в 90-х роках минулого століття хлопчачого гурту Take That. А розчулив співака, очевидно, перший виступ возз'єднаної групи у рамках концертного турне, який відбувся 23 квітня в англійському місті Ньюкасл. Річ у тім, що «тейкзетівці», яким не вдалося вмовити Роббі (запишався він, одначе) приєднатися до них, без нього виступати все одно не захотіли і вирішили залучити до участі в концерті... голографічне зображення Уїльямса. Триметровий Роббі з'явився на сцені під час виконання групою відомої композиції Could It Be Magic, викликавши в залі бурхливі овації. Загалом під час двогодинного концерту група, яка возз'єдналася через десять років після розпаду, виконала всі свої хіти, зокрема Back For Good, Pray and Sure, Babe, Everything Changes But You, A Million Love Songs. Після Ньюкасла Take That вирушать до Бірмінгема, Глазго, Шеффілда, Манчестера, Лондона, Дубліна та інших великих і менших міст Британії та континентальної Європи. «Ми дуже сподіваємося, що рано чи пізно до нас приєднається і Роббі — живий, а не віртуальний», — казали хлопці.

      І їхні надії виправдаються: як повідомляє британська газета «Сан», Роббі Уїльямс таки вирішив скласти їм компанію. Так принаймні заявив у інтерв'ю газеті один з учасників групи — Гері Барлоу. «Роббі запевнив, що незабаром виступатиме разом із нами, і точно більше ніж на одному концерті, — розповів Гері журналістам. — Щоправда, точної дати свого повернення він не назвав, але однозначно: він повертається!».

      До речі, надалі у планах гурту — запис нового альбому. Це буде перший спільний диск із часу виходу альбому Nobody Else, записаного у 1995-му.