Куховарка за 20 мільйонів

27.04.2006
Куховарка за 20 мільйонів

Кетрін Зета-Джонс.

      Про таку дружину, як Кетрін Зета-Джонс, можна тільки мріяти: і красуня, і талановита, і розумна, і дбайлива... Щоправда, як з'ясувалося, є в неї один, але — як для жінки — великий недолік: Кетрін геть не вміє готувати. А повідомив про це широкому загалу не хто інший як її чоловік Майкл Дуглас, якого, схоже, ця особливість молодої дружини анітрохи не бентежить. Ще б пак, адже з їхніми-то грішми можна найняти цілий штат кухарів. Що, власне, подружжя Дугласів успішно й робить. А на відвертість щодо кулінарних здібностей 36-річної дружини «старенького» Майкла надихнуло зовсім не обурення, а бажання зробити Кетрін... піар.

      Річ у тім, що саме зараз Зета-Джонс знімається у фільмі «Чудова Марта» (Mostly Martha), де грає роль шеф-кухаря ресторану. І Дуглас запевняє, що на це обов'язково треба подивитися, адже роль буде «найбільш грандіозним спектаклем у її житті. Самі подумайте: вона грає шеф-кухаря, а насправді навіть воду не вміє закип'ятити!».

      Ну щодо води Майкл, мабуть, таки трохи перебільшує. Між іншим, актриса цілий тиждень провела «на практиці» в одному з ресторанів Нью-Йорка, тож тепер, мабуть, уже й картоплю сама зуміє посмажити.

      Хоча навіщо воно їй здалося — хай краще Дуглас смажить, адже це саме він два роки в «декреті» сидів, поки дружина заробляла гроші на всю сім'ю. Зета-Джонс, щоб ви знали, наразі очолює список найбільш високооплачуваних знаменитостей, задіяних у рекламі. Її гонорар тільки за участь у промоушені британської компанії зв'язку «Мі-мобайл» становить 20 мільйонів доларів. Для порівняння: Анджеліна Джолі за «Сент-Джон» і Ніколь Кідман за «Шанель № 5» отримали «лише» по 12 «лимонів», а Джулія Робертс рекламувала модний дім «Джанфранко Ферре» за жалюгідні 5 мільйонів...