«Шалена Сьюзен» більше не депресивна

21.04.2006
«Шалена Сьюзен» більше не депресивна

Зірка «Блакитної лагуни» вдруге стала матір'ю у 40 років. І хоче ще.

      Минулий вівторок став для голлівудських знаменитостей щасливим на візити лелек — поповнення з'явилося одразу щонайменше у двох зіркових родинах. Окрім Каті Холмс і Тома Круза, новонароджену донечку зустрічало щасливе подружжя Брук Шилдс і Кріса Генчі.

      Зірка «Блакитної лагуни», «Шаленої Сьюзен» та інших фільмів і серіалів народила здорову дівчинку вагою 3,18 кг і зростом 52 см легко й без проблем. І це при тому, що після перших пологів Брук протягом тривалого часу страждала від важкої депресії, наслідки якої відчувала ще й на початку цього року (першу донечку, Роуен, актриса народила три роки тому). До речі, з огляду на цю депресію Брук потрапила під жорстку критику ревного сайєнтолога Тома Круза, який вельми неприємно відгукувався про неї в пресі. А все через те, що надломлена кінозірка була змушена пити ліки-антидепресанти, проти застосування яких категорично виступають сайєнтологи.

      Однак тепер, на щастя, у 40-річної Брук усе гаразд. Вони з маленькою Грієр Хеммонд (так назвали дитину) вже вдома, тішать чоловіка й батька та трирічну сестричку. Раніше Кріс Генчі, 42-річний письменник і продюсер, з яким Брук Шилдс одружилася у 2001 році, натякав, що був би не проти мати ще й сина, але тепер виглядає цілком щасливим і з двома доньками. Хоча Брук, натхненна позитивним досвідом других пологів, уже сповнена рішучості подарувати йому ще й хлопчика.