«Чорна пантера» замість «поганого дівчиська»

15.04.2006
«Чорна пантера» замість «поганого дівчиська»

Наомі Кемпбелл перед судом. (Фото РЕЙТЕР.)

      Улюблений бренд Юлії Тимошенко, модний будинок «Луї Віттон», сам не знає, чого хоче. Спершу виробники знаменитих сумок на весь світ роздзвонили, що беруть своїм новим «обличчям» улюбленицю американських тінейджерів, зірку молодіжного фільму «Погані дівчатка» Ліндсей Лохан, а тепер різко передумали. Точніше, передумав дизайнер «ЛВ» Марк Джейкобс, який кардинально поміняв стратегію нової рекламної кампанії й вирішив запросити до участі в ній «банальних» довгоногих топ-моделей. Стати клієнтками «Луї Віттон» жінок закликатиме, зокрема, «чорна перлина» подіуму Наомі Кемпбелл.

      Звісно, не виключено, що Ліндсей Лохан з нової рекламної кампанії й не виженуть — можливо, вона рекламуватиме, наприклад, одяг, а Наомі — сумки або навпаки. Але те, що без скандальної темношкірої моделі «ЛВ» точно не обійдеться, це вже напевне: днями Кемпбелл присвятила цілий день зйомці фотосесії для рекламної кампанії бренду в студії Мерта та Маркуса Пігго й, за чутками, була дуже задоволена знімками.

      І як вона тільки все встигає? Адже, крім зйомок, минулий тиждень ознаменувався для Наомі ще й відвіданням двох судових слухань у справі про побиття її хатньої робітниці (як уже писала «УМ», за те, що розпустила руки, топ-модель на деякий час навіть потрапила за грати, а тепер проходить у справі як обвинувачувана), черговою зустріччю з Нельсоном Манделою — для обговорення важливих благодійних місій — і обновкою весняного гардеробу в нью-йоркських бутіках. Останнє заняття, природно, було найтривалішим.