Цей смердючий, противний Париж

11.04.2006
Цей смердючий, противний Париж

Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

      Бред Пітт із Анджеліною Джолі геть заплутали своїх прихильників. Як уже повідомляла «УМ», парочка останні кілька тижнів мешкала в Парижі — там Енджі, за бажанням своєї смертельно хворої на рак матері, уродженки Франції, збирається народити свого первістка. Однак Бредові, схоже, місто закоханих анітрохи не до душі. Він постійно ходив насуплений і на все скаржився: і повітря паризьке, мовляв, брудне, і машин повно, дітям гратися ніде (служба безпеки зіркової парочки поселила їх у хмарочосі неподалік центру, тоді як в Америці Пітт із Джолі живуть у приватному будинку), і навіть каналізація паскудна, через що у них у квартирі постійно смердить. Словом, якась бридка діра. І що ото в цьому гидкому місті знаходять його шанувальники?

      Зрештою, Бред чкурнув на кілька днів у Домініканську Республіку — нібито у справах, але, подейкують, насправді він підшукує там дім, аби поселитися із сім'єю в екологічно чистому районі на березі теплого моря.

      Однак цей від'їзд одразу викликав у пресі зливу чуток, зокрема підозри, ніби голлівудський красунчик покинув вагітну жінку, версії про те, що сімейство вирішило всім кагалом виїхати з Парижа, бо Анджеліна захотіла народжувати в Африці тощо. Зірки всі ці плітки категорично заперечили, запевнивши журналістів, що ніхто нікого не кидав, навіть навпаки — вони б одружилися хоч завтра. Та не можуть, позаяк Анджеліна дуже хоче, аби на весіллі була присутня її мати, і чекає, коли тій хоч трохи покращає. Ну а щодо пологів у Африці — це, мовляв, узагалі дурня, бо на Чорний Континент Бред із Енджі взагалі не збираються — принаймні доти, доки їхнє маля не з'явиться на світ.

      І ось саме тоді, коли всі їм, здавалося, повірили, знамениті закохані 4 квітня несподівано за один день зібрали валізи й виїхали з Парижа до... Намібії, на південь Африки. От і вір після цього людям!