З тобою й без тебе

08.04.2006
З тобою й без тебе

Емiнем i Кiм.

      Без тебе не можу, з тобою — ще гірше. Так може сказати Емінем своїй дружині Кім, з якою знову розлучається тільки через два з гаком місяці після того, як вони так добре зійшлися після першого розлучення. Мабуть, таки не судилося цій парочці бути разом, хоча й дуже хотілося.

      Нагадаємо, Маршалл Мейтерс ІІІ (таке ім'я «у миру» носить знаменитий білий репер) одружився зі своєю шкільною подругою Кімберлі Скотт у 1999 році. Стосунки закоханих були вельми бурхливими: вони часто люто сварилися, потім пристрасно мирилися, роз'їжджалися по різних квартирах і з'їжджалися знову, палко кохали одне одного і не менш палко ненавиділи... Апофеозом їхніх стосунків став 2000 рік, коли Ем у своєму хіті детально оспівав жадану смерть дружини, а Кім спробувала накласти на себе руки. Через кілька місяців (уже у 2001-му) вони, облаявши одне одного всіма найгіршими словами, які знали, розлучились.

      Однак на цьому історія парочки не завершилась. По-перше, у подружжя є спільна донька Хейлі (зараз їй уже 10 років), тому не бачитися Емінем із Кім просто не могли. По-друге, розлучившись, репер переконався в тому, що кохає він таки Кімберлі й більше нікого покохати не може. Принаймні всі його спроби завести роман з іншою дівчиною швидко зазнавали краху. Колишню дружину він також не міг бачити з кимось іншим, і одного разу навіть ледве не загримів за грати за те, що погрожував котромусь із кавалерів Кім пістолетом.

      Така катавасія тривала довгенько, але минулого року екс-подружжя нібито остаточно помирилося, з'ясувало всі стосунки й вирішило знову зійтися. Все було добре, доки 33-річний Ем і 31-річна Кім таки справді не зійшлися й 14 січня цього року не одружилися. Результатом маємо чергову заяву Маршалла Мейтерса ІІІ про розлучення, подану в один із судів штату Мічіган. «Шлюбний союз позбавлений сенсу і немає практично жодної надії, що шлюб можна зберегти», — цитує цей документ Бі-Бі-Сі. За словами адвоката Кімберлі, такий вчинок Емінема його дещо здивував, бо «на весіллі вони обоє виглядали такими щасливими, але нічого не поробиш — будемо займатися розлученням»...