А королева — гола!

01.04.2006
А королева — гола!

Сукенка з нової колекції Дорожкіної.

      Ім'я української дизайнерки Діани Дорожкіної нерозривно пов'язане з поняттям «корсет». Діана завдяки цій деталі жіночого туалету стала знаменитою, повернувши корсети до гардеробу найпросунутіших модниць. І хай заздрісники скільки завгодно твердять, що насправді особливим талантом модельєра Дорожкіна не відзначається, а весь її успіх — лише заслуга вдалої піар-кампанії, факт залишається фактом: вбрання з лейблом «Дорожкіна» дуже популярне.

      Тож можна собі тільки уявити, який розпач охопить зіркову тусовку від Жмеринки до Владивостока тепер, коли з'ясувалося, що Дорожкіна кардинально міняє своє амплуа. Ні, вона не кидає модний бізнес, хоча й має плани зіграти в кіно та випустити свій перший сольний альбом (як відомо, дизайнерка досить непогано співає). Але для розпачу в клієнтів Діани є всі підстави: відтепер майстриня не створить жодного корсета. Сьогодні в київському «Альта-центрі» відкривається цілком новий бутік Діани Дорожкіної, і надалі вона шитиме переважно такі моделі, які представлені в цьому магазині. А моделі ці такі, що вдягти їх, щиро кажучи, наважиться далеко не кожна навіть найрозкутіша жінка...

      Річ у тім, що в сукні від «оновленої» Дорожкіної клієнтка почуватиметься повністю оголеною. Хоча тканини, які використовуватиме Діана для своїх нових колекцій, не прозорі — навіть навпаки, що цупкіше, то краще. Адже їм доведеться виконати роль художнього полотна, на який дбайливо нанесене зображення... оголеного жіночого тіла. Ефект вражаючий: розгледіти, що жінка, одягнена в таку сукню чи блузку, насправді не гола, можна тільки на відстані не більшій, ніж півметра, та й то не одразу. Причому «ню» на вбранні від Дорожкіної неабияке: форми, нанесені на одяг, дизайнерка копіює зі знімків реальних знаменитостей (звісно, оголених). Так, свої фото для цієї мети вже надали українські красуні « ВІА Гра» у повному складі, російська група «Блєстящіє» тощо. При цьому Ані Лорак і Тіна Кароль категорично відмовилися виставити своє тіло «на продаж», а Таїсія Повалій поки що вагається. А найкращою сукнею з нової колекції Діана Дорожкіна вважає розкішне вбрання з формами Руслани Писанки.