«Ударницю» Наомі виправить в'язниця?

01.04.2006
«Ударницю» Наомі виправить в'язниця?

Наомі Кемпбелл знову «залетіла». (Фото РЕЙТЕР.)

      Супермодель Наомі Кемпбелл заарештували в четвер просто в її нью-йоркській квартирі! Ця сенсаційна новина — не першоквітневий жарт. Всесвітньо відому кралечку справді загребли копи, а на поліцейській дільниці в Наомі взяли відбитки пальців, сфотографували її анфас і в профіль.

      Як повідомляє Сі-Ен-Ен, причиною затримання стало побиття супермоделлю своєї хатньої робітниці. Міс Кемпбелл за кілька днів «до того» не стрималася й відлупцювала 42-річну економку. Причому Наомі своїм традиціям не зрадила: як і пару років тому, в хід пішов мобільний телефон. Тоді топ-модель використала апарат для «прикладного виховання» «вредної» працівниці готелю і ледве залагодила справу про завдання тілесних ушкоджень без суду. Але тепер судових слухань не уникнути: побита економка, якій у лікарні наклали чотири шви, вимагає покарання для своєї знаменитої кривдниці.

      Власне, Наомі вже позавчора побувала в манхеттенському суді — в наручниках, темних окулярах і кепці, що закривала півобличчя. Феміда поки що постановила випустити зірку з-за грат під заставу. Якщо в ході наступних розбирань буде визнано тяжкість провини Кемпбелл, вона може сісти за грати терміном на рік.

      Адвокати манекенниці пояснюють її нервовий зрив тим, що напередодні служниця нібито вкрала з дому Кемпбелл цінні речі, а в поліцію заявила — лише щоб помститися за звільнення з роботи. Сама 35-річна модель пояснює напади неконтрольованого гніву наслідками поганого виховання та дитячої самотності. Крім того, Наомі не приховує, що в минулому в неї були проблеми з наркотиками.