Мама-зірка

29.03.2006
Мама-зірка

Шерон із чоловіком Оззі на «оскарівській» церемонії.

      Для кожної дитини (а кожен із нас залишається дитиною доти, доки живі його батьки) саме своя мама — найкраща у світі. Тому, здавалося б, рейтинг мам заздалегідь приречений на поразку. Однак схиблені на всіляких «най-най...» американці та англійці примудряються втиснути в рамки рейтингів усе і всіх на світі. І матері винятком не стали. Щоправда, аби вже зовсім не сплюндрувати святе для кожного поняття, британці з мережі магазинів одягу «Фріменс», укладаючи рейтинг найкращих мам Об'єднаного Королівства, додали визначення — «зіркових» і «популярних». У результаті з'ясувалося, що в усій Великій Британії за цими показниками немає рівних дружині легендарного рок-музиканта Оззі Озборна.

      53-річна мати трьох дітей Шерон Озборн, набравши понад 25 відсотків голосів, легко обійшла своїх конкуренток — зокрема, манекенницю Кейт Мосс, телеведучу і фотомодель Джордан та дружину іншого рокера Рода Стюарта Пенні Ланкастер. Що анітрохи й не дивно, адже в тому, якою чудовою матір'ю для своїй дітей, а заодно й для шаленого чоловіка, є місіс Озборн, усі британці мали нагоду переконатися на власні очі: тамтешнє телебачення протягом тривалого часу транслювало реаліті-шоу «Сімейка Озборнів» (відеокамери були встановлені просто в їхньому будинку). До того ж протягом двох останніх років Шерон довелося пережити нелегкі часи — двоє її дітей, Келлі та Джек, по черзі лікувалися від наркозалежності, а в самої жінки виявили рак — і вона довела, як мужньо й терпляче уміє боротися з проблемами.

      При цьому сама місіс Озборн результатами голосування вельми здивована. «Я просто вражена, — зізналася Шерон, — це неймовірно приємно! І той факт, що «зірковою мамою року» мене обрали прості люди, робить цю перемогу ще більш надзвичайною. Можливо, вони просто відчувають, що насправді я залишаюся звичайним старомодним дівчиськом із провінції».