«Все для тебе» у виконанні поп-принцеси

29.03.2006
«Все для тебе» у виконанні поп-принцеси

Брітні з коханим чоловіком.

      Днями Брітні Спірз вирішила спростувати одразу дві «качки», які вперто літають у світовій пресі. Перша стосується міцності її шлюбу: журналісти чомусь уже з півроку як переконані, що стосунки поп-зірки з чоловіком, танцівником Кевіном Федерлайном, тріщать по швах. Мовляв, безсовісний чоловічок не лише сидить на шиї своєї благовірної, а ще й має нахабство поглядати «наліво», до ночі засиджуватися в барах, цмулити віскі тощо. Словом, батько сімейства з нього препаскудний, тому Бріт подумує над тим, як цього недостойного кадра покинути й виховувати малого Шона Престона самотужки.

      Однак після дня народження Кевіна журналістам, мабуть, таки доведеться змінити свою думку про міцність цього сімейного вогнища. Адже так, як намагалася догодити своєму чоловікові співачка, некоханій людині на межі розлучення не догоджають. А місіс Федерлайн аж зі шкіри пнулася: найняла для них із Кевіном приватний літак, у якому парочка, прихопивши найближчих друзів, завіялася до Лас-Вегаса. Там компанія з нагоди 28-річчя іменинника влаштувала бурхливе святкування у знаменитому казино «Палац цезаря» із розкішними наїдками-напоями й тортом на повен Кевінів зріст. А згодом подружжя усамітнилося в розкішному люксі готелю «Венеціанський», де ніч коштує близько двох тисяч доларів. І як можна після цього казати, що поп-принцеса не задоволена своїм чоловіком, якщо всі ці радощі життя Брітні оплатила з власної кишені, не пошкодувавши понад сто тисяч доларів?!

      Щоправда, навіть цей благородний порив цинічна преса одразу здійняла на кпини, припустивши, що таким чином скупувата взагалі-то Бріт спробувала компенсувати чоловікові-нахлібнику «моральні збитки»: нещодавно вона жорстко урізала йому кошти на «кишенькові витрати».

      А тепер щодо другої чутки, яку майже розвінчала Брітні. Пам'ятаєте, із тиждень тому вона нібито визнала, що справді вагітна вдруге? Власне, спростування, принаймні офіційного, від голопупої поп-діви так і не надійшло. Однак з огляду на те, як затято Брітні на дні народження Кевіна глушила міцні алкогольні напої, сумніви у її «цікавому стані» виникали хоч-не-хоч. Ну не ворог же вона своїй майбутній дитині, щоб заливати її віскі!