Ні секс, ні місто без дитини не в радість

25.03.2006
Ні секс, ні місто без дитини не в радість

Крiстiн Девiс.

      На українському телебаченні триває показ останніх серій улюбленого мільйонами жінок усього світу телесеріалу «Секс і місто». Квартет веселих, дотепних і, ніде правди діти, таки схиблених на сексі подружок із Нью-Йорка вельми припав до душі й українкам, тому за долями Кері, Саманти, Міранди та Шарлотти ми стежимо чи й не пильніше, ніж за власними. У Саманти зараз нелегкий період: найсексапільніша героїня серіалу проходить хіміотерапію після видалення ракової пухлини з молочної залози. Хочеться втерти сльозу й від співчуття до Шарлотти: сердешна дуже хоче мати дітей, але всі спроби завагітніти так і не дали результату... Жінка в розпачі, тому на пропозицію коханого чоловіка усиновити маля, поки що (далі буде) реагує збентеженням. Їй же не тільки «вже», а й «лише» 38, може, таки варто спробувати ще раз?

      Актриса Крістін Девіс, яка втілила роль Шарлотти на екрані, ставиться до своїх перспектив стати біологічною матір'ю вже зовсім скептично. Можливо, на це частково вплинула і її телевізійна іпостась. До того ж 41 рік — це, за словами Крістін, «уже той вік, коли справді переживаєш, що в тебе досі нема дітей. Я постійно тільки про це й думаю».

      Саме тому Крістін вирішила вчинити за прикладом «своєї» Шарлотти й таки всиновити дитину. Тепер активно вивчає бюрократичні тонкощі, які їй необхідно пройти, перш ніж стати мамою. Причому навчена пригодами героїнь «Сексу й міста» актриса одразу ж вирішила готуватися до того, що виховуватиме сина чи доньку самотужки, без чоловіка.

      Щоправда, наразі Крістін не самотня — у неї бурхливий роман із відомим коміком Стівом Мартіном (до слова, на 20 років за неї старшим). Однак ми ж їх знаємо, тих чоловіків — аби не зазнати гіркого розчарування, сподіватися від них підтримки й послідовності не варто.