Сайт завис через... босоніжки

21.03.2006
Сайт завис через... босоніжки

Дженніфер Аністон.

      Після розлучення із Бредом Піттом, який покинув її заради фігуристої Анджеліни Джолі, на Дженніфер Аністон багато хто «ставив хрест» — мовляв, сіренька вона й непримітна, особливим талантом не відзначена, а тепер від сліз геть змарніє й зійде на маргінес зіркового життя. Але, як виявилося, така думка була вкрай хибною: Джен знайшла в собі сили перебороти біль і навіть залишитися з колишнім чоловіком у добрих стосунках, зустрічається з іншим чоловіком і, несподівано для себе, отримує сотні тисяч листів зі словами підтримки. Власне, її популярність, принаймні в Америці, після розлучення навіть зросла. Тож немає нічого дивного в тому, що коли зірка телесеріалу «Друзі» виставила на інтернет-аукціон (переважна частина коштів з якого надходить на благодійність) інкрустовані діамантами босоніжки від Roger Vivier, у яких прийшла на церемонію вручення «Оскара», сайт проекту одразу закидали пропозиціями охочі придбати взуття від зірки. Лот користувався такою шаленою популярністю, що перелякані автори сайту, отримавши за кілька днів понад двісті тисяч пропозицій від потенційних покупців, були змушені... зняти босоніжки з торгів.

      «Ми просимо вибачення за цю незручну ситуацію, — звертаються до відвідувачів сайту clothesoffourback.org його автори Джейн Кашмарек і Бредлі Уїтфорд. — Пані Аністон завжди підтримувала наш проект, але ми, на жаль, не розрахували своїх сил і не витримали ажіотажу». А щоб охочі придбати зіркову власність не надто засмучувалися, замість взуття Дженніфер на торги виставлені червоні туфлі Jimmy Choo, в яких Скарлетт Йоханссон з'явилася на церемонії вручення премії «Золотий глобус», та сукня від Майкла Корса, у яку була вбрана на вечірці після «Оскара» топ-модель Хайді Клум.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

       Лауреат премії «Оскар» за найкращу роль другого плану у фільмі «Сіріана» Джордж Клуні виставив на продаж подарунки, отримані на церемонії вручення «золотих чоловічків» (за традицією, їх вручають усім номінантам на вечірці з нагоди нагородження). Виручені кошти актор планує спрямувати на допомогу постраждалим від урагану «Катріна». Придбати парфумерію, намисто з перлів, розкішне кімоно та інші предмети з подарункового кошика Клуні можна буде, починаючи із завтрашнього дня.