Номер два на підході?

15.03.2006
Номер два на підході?

«Кругленька» Брітні. «Дубль перший».

      Прихильники Брітні Спірз стоять на вухах — не встигла їхня улюблениця вийти з декрету, як виявляється, що вона знову вагітна! Власне, підозри про «цікавий стан» поп-принцеси виникли ще в лютому. Тоді Бріт, взявшись за свій живіт, привселюдно в магазині повiдомила, що там «правильно — номер два». Однак багато хто сприйняв це як жарт. Зрештою, незважаючи на те, що співачка одразу заявила про бажання народити своєму первісткові Шонові Престону сестричку, ніхто не думав, що вони з Кевіном Федерлайном займуться цим так швидко після народження малюка. Адже Шон з'явився на світ у вересні минулого року, і ще недавно Брітні казала, що нарешті прийшла у форму після пологів. Мовляв, багато тренувалася, сиділа на дієті, аби зігнати набраний під час вагітності жир...

      І на тобі — на фотографіях, які днями зробили всюдисущі папараці з британської газети «Сан», «підловивши» зірку на відпочинку на Гаваях, у місіс Федерлайн випирає неабиякий животик! Звісно, можна припустити, що всі теревені поп-зірки про схудлу талію й активні тренування — брехня, і насправді вона й не худнула. Але в тому-то й річ, що всі інші частини тіла Бріт виглядають справді худішими порівняно з нещодавніми габаритами, а от пузце відверто кругленьке.

      До слова, ще недавно Брітні заявляла, що планує відновити творчу діяльність і вже цього року записати новий альбом, але раптово змінила свої плани: всі домовленості, пов'язані з її поверненням до студійної роботи, були скасовані. І з чого б це?