Принців на всіх не вистачає

15.03.2006
Принців на всіх не вистачає

Шарліз тепер самотня.

      Прикро, але «оскароносна» кінозірка Шарліз Терон таки розлучилася зі своїм нареченим і колегою по акторському цеху Стюартом Таунсендом. Пара, яка зустрічалася понад п'ять років і ще недавно планувала одружитися. Чутки про розлучення з'явилися у пресі кілька місяців тому. А після того як Шарліз прийшла на церемонію вручення «Оскарів» сама, без Стюарта, про їхній розрив стали говорити майже як про доконаний факт. Самі екс-закохані довго відмовчувалися, і ось нарешті Терон «розкололася», заявивши, що вони з Таунсендом справді вирішили «залишитися друзями».

      За словами кінодіви, одного не надто чудового дня вона збагнула, що Стюарт — принц не зовсім iз її казки. Простіше кажучи, любов минулася. «Не той принц», щоправда, висунув свою версію розриву: за словами актора, їхні стосунки «зав'яли» насамперед через те, що Шарліз дуже багато часу проводила на знімальних майданчиках і останнім часом вони майже не бачилися. Хоча, заради справедливості варто зазначити, що Таунсенд хай і менш популярний, ніж його колишня дівчина, та все ж від браку роботи також не страждає, тому вдома з'являється не частіше, ніж Шарліз.

      Як повідомляє британська газета «Сан», пара зберігає «теплі дружні стосунки» і влаштовувати зі свого розлучення шоу не збирається.