ТЕРОНозавр на МОССту

25.02.2006
ТЕРОНозавр на МОССту

Шарліз Терон.

      «Оскароносна» красуня Шарліз Терон знову кохатиметься із жінкою. І знову — тільки в кіно, позаяк у житті прекрасну південноафриканку приваблюють особи протилежної статі. Лесбійський досвід у білявки з модельною зовнішністю вже є, але теж суто «кіношний» — у фільмі «Монстр», де зовнішність Шарліз була якраз анітрохи не модельною і за який вона, власне, й отримала «Оскара», актриса кохалася з юною дівчиною. Тепер же партнеркою Терон стане не хто-небудь, а сама скандальна топ-модель Кейт Мосс.

      Як повідомляє російський сайт «Утро», двох знаменитостей на одному знімальному майданчику зведе режисер Енг Лі, який розпочав роботу над новим фільмом про життя Дасті Спрінгфілд — співачки, що полюбляла різні експерименти, в тому числі й сексуальні. У молодості ця соул-зірка залюбки розважалася в постелі з подружками, тішачись із того, що «кидає виклик суспільству». Власне, однією з таких подружок покійної співачки на екрані й стане Кейт Мосс. До слова, режисери навіть чути не хочуть про те, що її роль може зіграти хтось інший — мовляв, для неї підходить тільки така особа, як Кейт, котра «прекрасна, неприступна і втілює собою розбещений Лондон тих часів, коли Дасті Спрінгфілд розпочинала свою кар'єру».

      А Дасті, яка померла у 1999 році від раку, природно, зіграє Шарліз Терон. Яку, між іншим, журнал Elle днями назвав «жінкою року» — за «шарм, чарівність, природність і неперевершену жіночність». І вся ця краса (номінована на «Оскара» й цього року) може постати перед глядачами майбутнього шедевра абсолютно оголеною — режисер обіцяє відверті сцени за участю Терон і Мосс, які «будуть дуже сексуальними, але при цьому вишуканими».