Повернеться, щоб знову покинути

07.02.2006
Повернеться, щоб знову покинути

Брітні Спірз.

      Феномен Брітні Спірз іще потребує прискіпливого вивчення психологами, культурологами й фахівцями з піар-технологій. Подумати тільки: дівчина вже два роки як не виступає, на людях з'являється у вельми далекому від звичного «гламурного» вигляді й невідомо, чи повернеться взагалі на сцену й у форму, а за кількістю фанатів і згадок у пресі продовжує впевнено лідирувати. Шанувальники американської поп-принцеси із завмиранням серця відстежують кожен її крок, засипають Брітні листами зі словами підтримки й активно шпетять на інтернет-форумах її чоловіка Кевіна Федерлайна, який, на їхню думку, недостатньо дбає про молоду дружину і їхнього маленького синочка.

      Свого часу Бріт казала, що для неї у житті головне — стати доброю матір'ю і дружиною, тому, можливо, сцену вона проміняє на народження двох-трьох дітей і сидіння вдома. Однак, схоже, такі думки вже потроху вивітрюються із гарненької голови співачки: місіс Федерлайн скучила за роботою. Зараз Брітні потроху повертає собі звабливу фігуру, яку, було, геть утратила, уплітаючи під час вагітності хот-доги й гамбургери, поспівує у студії і навіть планує зіграти роль у телесеріалі. Треба ж із чогось починати тріумфальне повернення на верхівку шоу-бізнесу.

      Як повідомляє агенція AFP, Спірз радо погодилася на пропозицію продюсерів популярної американської телекомедії «Уїлл і Грейс» узяти участь у зйомках кількох із серій нового сезону. Зірці належить перевтілитися у досить несподіваний, як для неї, образ фанатичної католички. За сценарієм, героїня Брітні стає начальницею гомосексуаліста Джека, телеведучого на гей-каналі, який перекуповує християнська телекомпанія, де працює дівчина. Звісно, палка християнка намагається якось вплинути на грішника, однак зазнає поразки: «содомітська» сутність Джека перемагає.

         А поки Бріт готується до участі у такому проблемному сюжеті, люблячий чоловік створює їй проблеми вдома. Днями молода мама ледве не здуріла, коли Кевін без попередження забрав їхнього сина й повіз на... пірсинг. Ненормальному татусеві якогось дива заманулося проколоти чотиримісячному малюку вухо. Виявивши пропажу, Брітні вскочила в машину й перехопила чоловіка з малим Шоном Престоном буквально на порозі косметичного салону, де мала відбутися «екзекуція». На щастя, їй вдалося переконати Кевіна, що синові зараз не до пірсингу — малий іще.

         Між іншим, з легкої руки однієї з подруг поп-зірки уже розповсюджуються чутки про те, що Бріт знову вагітна. Офіційного підтвердження цієї інформації поки що не надходило.