Гарна пісня, коли дівка засватана

02.02.2006
Гарна пісня, коли дівка засватана

Бріттані Мерфі.

      Мабуть, чарівні слова «Виходь за мене заміж» і справді діють на жінок якось особливо. Ось 28-річна акторка Бріттані Мерфі навіть ладна заспівати з цього приводу. Зірка фільмів «Восьма миля» та «Місто гріхів» щойно заручилася зі своїм бой-френдом Джо Макалусо. Зі своїм обранцем вона познайомилася під час роботи в 2004 році над фільмом «Маленька чорна книжка»: Мерфі зіграла в ньому головну роль, а заодно й накинула оком на Макалусо, який був асистентом продюсера. Молоді люди сподобалися одне одному, майже два роки зустрічалися і от нарешті вирішили узаконити свої стосунки.

            Воно й на краще. Адже Мерфі в Голлівуді має славу Брiджит Бардо: що не фільм, то нове захоплення. Так у 2003 році під час зйомок комедійної стрічки «Молодята» вона захопилася партнером по сценічному майданчику Ештоном Кетчером (хоча в нього вже тоді мертвою хваткою вчепилася досвідченіша Демі Мур). А під час зйомок «Восьмої милі» Бріттані без жодних труднощів замакітрив голову Емінем.

        Але перш ніж Мерфі стане на рушничок, вона всіх нас подивує своїм співом. Актриса вже виконала одну з вокальних партій на диску британського музиканта Статі Оукенфолда і, очевидно, залишилася дуже задоволена результатом. Бо зараз Бріттані замахнулася на цілий сольний альбом. Задля цього дівчина найняла музичного агента Джеффа Квотінеца, який «розкручуватиме» її як поп-зірку.

      До речі, цьогоріч ми побачимо Бріттані в продовженні найвідомішого її фільму — «Місто гріхів-2» вийде на екрани влітку.