Білі квіти у флаконі від зірки

25.01.2006
Білі квіти у флаконі від зірки

«Біла й пахуча» Мерайя Кері.

      Ощасливлювати народ одягом чи взуттям власного виробництва зірки всіх мастей і уже звикли. Власне, це вже майже правило: погана та зірка, яка досі не має власної лінії одягу. А от парфуми виробляти поки що наважуються дуже небагато популярних осіб. Ще б пак, адже нюх — справа тонка, і варто комусь не вподобати аромат від того чи іншого кумира, як той кумир може дуже легко злетіти з п'єдесталу.

      Однак Дженніфер Лопес, Наомі Кемпбелл, Брітні Спірз та парочка інших самовпевнених осіб втратити шану публіки не бояться, позаяк своєму власному нюхові й почуттю смаку довіряють. Тепер до цієї вишукано-самовпевненої когорти долучилася й поп-діва Мерайя Кері. Сексапільна співачка дуже сподівається, що парфуми її власної лінії (і, відповідно, її імені) сподобаються шанувальникам витончених ароматів не менше, а то й більше, ніж продукція виробництва всіляких Брітні-Наомі. Мерайя зізнається, що сама вона просто в захваті від «свого» запаху — білих (!) квітів, тонкий букет яких здатні оцінити тільки дуже витончені натури. Просто «ох» і «ах», чесне слово.

      До  речі, у продаж нове творіння Мерайї надійде ще не скоро. Однак 35-річна співачка вже готується до рекламної кампанії й навіть придумала, у кого з такої нагоди замовити сукню. На думку голосистої красуні, для такого випадку ніхто не вдягне її краще, ніж Карл Лагерфельд. «Тільки Карл може змоделювати сукню, в якій усі переваги моєї фігури будуть саме там, де потрібно», — переконана зірка.