Знайшов і втратив?

21.01.2006
Знайшов і втратив?

Ніколас Кейдж.

      Ніколас Кейдж засмучений. Незважаючи на те, що поліція нарешті таки знайшла раритетний автомобіль, викрадений в актора на різдвяні свята. Однак що з того, якщо за кермо свого Porsche Sportster кінозірка зможе сісти (якщо це взагалі реально) ще дуже не скоро. Річ у тім, що розкішне авто потребує солідного ремонту: злодії-вандали втопили його в озері!

      Виявляється, бандюки й не підозрювали, кому належить «шикарна машинка», поцуплена ними просто з трейлера в Лос-Анджелесі, поки власник разом із дружиною й тримісячним сином перебував у Нью-Йорку. Викравши кабріолет (вартістю понад 100 тисяч доларів), четверо злочинців перевезли його в гараж свого приятеля. Там вони зняли з Porsche дорогу аудіосистему й тільки тоді звернули увагу на документи, які лежали в бардачку. Побачивши відоме прізвище, викрадачі запанікували, адже було очевидно, що авто Ніколаса Кейджа поліція шукатиме з особливою прискіпливістю. Перепудившись, злодюги вирішили спекатися машини і втопили її в одному з озер у штаті Міссурі. Однак покарання все одно не уникли — як повідомляє сайт Imdbnewsю.com, поліція знайшла й авто, і їх самих.

        Звісно, в колекції знаного шанувальника автомобілів Кейджа є й значно дорожчі та раритетніші екземпляри. Однак усе одно класного Porsche йому шкода.