«Рожеве» мотощастя

11.01.2006
«Рожеве» мотощастя

      Хоча Пінк (вона ж — Алісія Мур, вона ж — панк-зірка, епатажна співачка тощо) аж ніяк не належить до православного віросповідання, 7 січня для неї відтепер буде одним із найбільших свят. Ще б пак, адже саме на православне Різдво Пінк вийшла заміж! Церемонія шлюбу відбулася на курортному пляжі розкішного готелю «Фор сізенс» у Коста-Риці за присутності понад сотні гостей.

      «Нам подобається відпочинок біля моря, тому й весілля ми вирішили зіграти саме на пляжі», — пояснила Пінк журналу «Піпл» вибір місцевості для весільної церемонії. Її новоспечений чоловік, відомий мотогонщик Кері Харт, скромно усміхався — він, схоже, був на сьомому небі від щастя, тому при всій любові до пляжів був згоден вінчатися хоч на смітнику, аби з коханою Алісією.

      Нагадаємо, що познайомилися 30-річний Кері та 26-річна Пінк у 2001 році під час моторалі в Лас-Вегасі. Між молодими людьми одразу спалахнуло щось більше, ніж просто симпатія, однак певний час вони приглядалися одне до одного (знаючи непросту вдачу Пінк, можна собі тільки уявити, яким терплячим і справді закоханим виявився Харт, якщо стерпів це нелегке випробування часом). І таки пригледілися: влітку минулого року спортсмен зробив своїй музичній подрузі пропозицію руки і серця. З огляду на те, що примхлива співачка майже не вагалася, можна з упевненістю привітати молодих із тим, що це — справжнє кохання.