Без повітря

06.01.2006
Без повітря

І хто б сказав, що ця кралечка потерпала від булімії і страждає на астму.

      Зустріти Новий рік так, як улюблениця американських (і не лише) тінейджерів Ліндсей Лохан, не побажаєш і ворогу. Бідолашна зірка «Поганих дівчаток» іще на святкуванні, відзначаючи Новий рiк разом із друзями в Маямі, несподівано відчула себе зле. А вже наступного дня потрапила до лікарні — не змогла побороти жорстокий напад астми, на яку хворіє вже давно. Як заявили переляканим товаришам знаменитості лікарі, напад був таким сильним, що цілком міг завершитися фатально: хвора дивом не задихнулася. Тож Ліндсей, якщо так можна сказати, ще й пощастило.

      Наразі медики не підтверджують, проте й не заперечують того факту, що саме активне святкування на вечірці й призвело до проблем із диханням міс Лохан. Так чи інакше, тепер зйомки фільму про смерть фронтмена групи «Бітлз» Джона Леннона «Розстріл-27», де Ліндсей мала зіграти фанатку Леннона і «за сумісництвом» подругу його вбивці, доведеться дещо перенести.

      Наразі актриса відпочиває в одному з найкращих госпіталів Маямі й навіть погоджується давати інтерв'ю. Днями про свою розмову з Ліндсей розповів американський журнал «Піпл». Видання цитує слова «веселої Ліндсі», яка відверто зізнається, що астма — далеко не єдина її «дитяча проблема». За словами Лохан, вона довгий час страждала на булімію (хворобливу пристрасть до їжі) на нервовому грунті. А нервувала через те, що вважала себе... дуже некрасивою. Тепер 19-річна красунечка, природно, збагнула, що вельми помилялася. Але тоді їй було байдуже, що замість тіла залишаються шкіра й кості, що ледве не третину життя вона проводить над унітазом (після чергового поглинання слонячих порцій їжі хворі на булімію відчувають страшний сором і, всунувши два пальці до рота, намагаються «виправити ситуацію»). Ті моменти Ліндсей згадує зі справжнім жахом. Зрештою, це теж іще не все: аби втекти від самої себе, актриса «бавилася» наркотиками. Однак, на щастя, тепер ці важкі часи позаду і дивитися на апетитну кралю Лохан — одне задоволення.